Beste broeders,

Op zaterdag 24 december 2016 organiseert moskee Ibrahim Maassluis een zaalvoetbaltoernooi in samenwerking met de broeders uit Bergen op Zoom en Dordrecht. Op deze dag valt er veel goeds te halen. Buiten het feit dat het competitief en uitdagend is, is het ook nog eens leerzaam. Er zullen namelijk twee gastsprekers ons voorzien van spriritueel stof dat aanzet tot nadenken waarbij zij het zo interactief houden dat je ook nog eens prijzen kunt winnen!

Een prijs winnen kan op twee manieren:
1.    Je wint het toernooi of,
2.    Je beantwoordt vragen goed.

Waar deze dag vooral om draait is een begin van een samenwerkingsverband tussen deze drie steden (en wie weet volgen er meer) Maassluis, Bergen op Zoom en Dordrecht. Met deze samenwerking kunnen we als gemeenschap meer dragen en dus ook meer leuke activiteiten met elkaar organiseren.
Voor de volledigheid moeten we je wel mededelen dat er maar een beperkt aantal teams mee kunnen doen. Dus schrijf je snel in met je team, want vol = ook echt vol!

Wees niet getreurd als je niet mee kan doen, je kan altijd nog langs komen om deel te nemen aan het evenement. Jouw aanwezigheid stellen we zeer op prijs.

Wie zien je in shaa Allah zaterdag 24 december!

Wassalaamoe’alaykoem
Moskee Ibrahim Maassluis


P.s. vergeet niet uw portemonnee mee te nemen, moskee Ibrahim Maassluis kan je hulp goed gebruiken!

Met vriendelijke groet,
Het bestuur

Inschrijfformulier
Word – 176,3 KB 299 downloads